Florentin Curca-Rizoiu - Fundatia Star Storage

Eu alerg 21 km pentru a salva mai multe vieti. Tu ce bine alegi sa faci?

400 RON Donatii stranse
40% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Curajul si perseverenta sunt doua dintre calitatile care ma imping dincolo de limite. Maratonul International Bucuresti 2011, la care am participat din curiozitate, m-a ajutat sa inteleg ca fiecare dintre noi are o datorie morala fata de societate, satisfactia cea mai mare venind din faptul ca prin participarea mea am sustinut fundatia Hospice Casa Sperantei. Am decis sa duc traditia mai departe si anul acesta, si prin inscrierea la acelasi Maraton International Bucuresti, voi alerga pentru a sustine cauza "Sangele este viata". Alatura-te si tu scopului cursei din octombrie prin donarea unei sume de bani in sectiunea de donatii de pe contul meu.

Impreuna salvam mai multe vieti prin achizitia unor echipemente medicale care mentin sangele donat in conditii optime mai mult timp, cu scopul de a beneficia de acesta mai multi pacienti.

Mai multe detalii gasiti pe www.sangele-este-viata.ro

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

2 Donatii

Monica Paunescu

100 RON
02 Oct 2014

Catalin Paunescu

300 RON
Felicitari Florentin! Merita efortul
02 Oct 2014