Marius Curca-Rizoiu - Fundatia Star Storage

Alerg 21 km pe 5 octombrie pentru a sustine proiectul Sangele este viata

115 RON Donatii stranse
11.5% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ne impunem singuri limite deoarece ne este frica, insa sunt convins ca doar prin gesturi de ambitie si curaj le putem depasi. Prima mea cursa a fost pe 14 Iunie la Crosul Aradului si in urma unui rezultat suprinzator de bun am decis ca fac acest lucru in continuare si pentru o cauza buna precum proiectul "Sangele este viata". Provocarea din Octombrie va fi mult mai solicitanta, dar cand este vorba de sport si de sansa de a ajuta oameni, nimic nu este prea greu sau prea mult.

Va invit si pe voi sa sustineti cauza cu orice suma puteti! Impreuna putem achizitiona echipamente medicale care sa pastreze sangele donat mai mult timp, in conditii optime.

www.sangele-este-viata.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

2 Donatii

Monica Paunescu

100 RON
02 Oct 2014

Lucifer NeverGOD

15 RON
02 Oct 2014