Liana Epure - Fundatia Star Storage

Pe 5 octombrie sustin Sangele este viata alergand la Maratonul International Bucuresti

1,100 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cred ca ne putem depasi limitele in fiecare zi, trebuie doar sa avem vointa necesara.

In luna mai am participat prima oara la o competitie sportiva (Semimaratonul International Bucuresti) si rezultatele m-au surprins chiar si pe mine. Alergam in parc pentru sanatatea mea, dar cand s-a ivit oportunitatea de a alerga pentru sanatatea altora nu am clipit nicio secunda inainte de a accepta aceasta provocare. La finalul cursei am avut surpriza placuta de a observa ca imi depasisem cel mai bun record al meu si atunci mi-am promis ca voi participa si la editia din octombrie, desi presupune un efort dublu.

Pe 5 octombrie voi alerga pentru a sustine un proiect foarte drag in care m-am implicat inca de la inceput - Sangele este viata. Scopul banilor stransi este acela de a dota Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, dar si alte centre din tara, cu echipamente medicale performante care ajuta la pastrarea sangelui donat in conditii optime mai mult timp.

Mai multe detalii pe www.sangele-este-viata.ro

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

9 Donatii

Roxana Andreescu

70 RON
Donatie
07 Oct 2014

ELENA KINN

30 RON
05 Oct 2014

Catalin Neacsu

270 RON
Daca nu pot sa fiu prezent la stand pentru incurajare, macar sa particip cu ce pot. Spor! 1km se pune si la mine din aia pe care ii alergi, nu?
03 Oct 2014

Monica Paunescu

100 RON
02 Oct 2014

Catalin Paunescu

100 RON
Bravo Liana! Combinatia perfecta: CSR + Health
02 Oct 2014

Calin Epure

300 RON
30 Sep 2014

Ciprian -

100 RON
Pune-i la pamant! (i.e. Castiga!)
30 Sep 2014

Liana Epure

30 RON
Mult succes!
19 Aug 2014