Daniela Ailoae - Fundatia Star Storage

Alerg 42 km pentru proiectul Sangele este viata! Ma poti sustine si tu!

810 RON Donatii stranse
81% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Inca de la inceput m-a motivat gandul ca o sa trec linia de sosire a maratonului. Imi imaginez acel moment minunat si uit de orice oboseala, lene, dureri sau probleme. Pentru mine, cea mai buna cale de a ma motiva este sa imi propun o anumita cursa si sa incep sa ma pregatesc pentru ea. E ca un fel de proiect pe care nu imi permit sa il abandonez. Si cum fara mult antrenament nu ai cum sa faci fata unui maraton, atunci devine un fel de obligatie fata de mine sa ies la antrenament. Imi place sa alerg, dar cred ca daca nu ar fi existat provocarea maratonului, as fi renuntat sau poate as fi cautat si altceva care sa imi aduca satisfactii.

Tot acest efort mai are o componenta la fel de importanta pentru care voi trece linia de finish - proiectul Sangele este viata, in care cred si pentru care imi doresc sa strang bani. Cu ajutorul tau vom putea dota mai multe Centre de Transfuzie Sanguina cu echipamente medicale performante care sa mentina sangele donat mai mult timp in conditii optime.

Te invit cu drag sa-mi fi alaturi si sa sustii proiectul chiar si cu 10 lei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

7 Donatii

Alex N

100 RON
Succes!
03 Oct 2014

Mihai Ciobanu

150 RON
Felicitari Daniela!
03 Oct 2014

Monica Paunescu

100 RON
02 Oct 2014

Catalin Paunescu

150 RON
Felicitari Daniela!
02 Oct 2014

Sebastian Stejar

105 RON
02 Oct 2014

Mihaela Isaia

105 RON
Bafta!
19 Sep 2014

Emil Stanescu

100 RON
Succes!!!
27 Aug 2014