Lavinia Hura - Fundatia Star Storage

#pentrucasange

100 RON Donatii stranse
20% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

     A ramas mai putin de o luna pana la ziua mea, deci, ca in fiecare an, e perioada aia in care te agiti pentru ca nu stii ce sa-mi cumperi si tot la mine vii pentru idei.
Desi pe multi v-am pus sa-mi promiteti ca-mi luati una sau alta (si altii deja ati facut-o, multumesc) uite ca m-am razgandit.

     M-am hotarat ca mai important pentru noi toti este SANGELE.

     Pe langa faptul ca mult prea putina lume doneaza sange, nu exista conditii prea bune pentru prelevare si conservarea in conditii optime la noi in tara.

     Motiv pentru care vreau sa strangem cat mai multi bani pentru modernizarea centrelor de recoltare si conservare a sangelui dar si pentru informarea publicului despre importanta donarii sangelui si raportul cerere-oferta (suna corporatist dar alta formulare nu am gasit).

     Sper ca niciodata sa nu fie nevoie de transfuzii de sange pentru tine sau apropiatii tai dar hai sa fim profilactici!

Bonus extra senzational exclusiv!!!

     In schimbul sumei donate de tine (indiferent care ar fi ea) vei primi o bere din partea mea candva pe la mijlocul lunii iunie!

     Asa ca, hai sa ne vedem la bere candva pe la mijlocul lui iunie si cu ocazia asta sa facem si o fapta nobila care tot pe noi ne poate ajuta macar psihic daca nu practic (repet, sper sa nu avem nevoie niciodata de transfuzie).

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

1 Donatii

Anonymous

100 RON
Hai la mulțean! xoxo :))
12 Jun 2017