Teodora Pohoata - Fundatia Star Storage

Daca TU ai avea nevoie de sange …

155 RON Donatii stranse
31% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Daca TU ai avea nevoie de sange …

ti-ai dori sa-l primesti la timp si sa-ti fie salvata viata?

Iar daca iti garantez ca chiar si cu 10 lei  (cate 1 leu pentru fiecare kilometru pe care il voi parcurge pe 14 mai) poti sa iti aduci o contributie semnificativa la sustinerea cauzei “Sangele este viata” a Fundatiei Star Storage - prin care ne dorim sa strangem bani ca sa achizitionam echipamente performante pentru Centrele de Transfuzie Sanguina din Romania - atunci alegi sa donezi online aici fara comision aceasta suma?

Nu stiu care sunt raspunsurile TALE la aceste intrebari, pentru sunt doar ale TALE, dar stiu sigur ca decizia de a dona este DOAR la TINE!

Este nevoie de sange in Romania si de dotarea cu echipamente la standarde europene a Centrelor de Transfuzie Sanguina din tara, astfel incat sangele sa poata fi stocat mai mult timp! Este o realitate a noastra - gandeste-te doar la ce s-a intamplat dupa tragedia de la Colectiv. Si mai gandeste-te ca sta doar in puterea TA sa faci o alta realitate, mult mai frumoasa si mai normala, pentru Romania!

Mai multe informatii despre cauza noastra te invit sa afli de pe www.sangele-este-viata.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

3 Donatii

15 May 2017

Anonymous

30 RON
Teodora, te admir foarte mult! Jos Palaria pentru ceea ce faci! Mult Succes, GO GO GO!
05 May 2017

Mircea

75 RON
Mult succes!
03 May 2017