Renate Luica - Fundatia Star Storage

Alerg 10 km pentru ca imi doresc un sistem medical modern

100 RON Donatii stranse
20% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg inca 10 km pentru ca vreau sa ajut la modernizarea sistemului medical din Romania

Din nou, donez energie, timp, vointa si bani pentru ca vreau sa contribui la dotarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti cu echipamente medicale performante pe care statul, din varii motive, nu le poate achizitiona.

Fara donatori de sange si echipamente medicale potrivite multi dintre bolnavi nu ar mai fi fost azi langa familiile lor. Sau poate nu ar fi fost langa.. mine sau langa tine.


Voi alerga 10 km la Bucharest Halfmarathon 2017 pentru a sprijini proiectul Sangele este VIATA pentru ca altii au nevoie de ajutorul meu si al tau.
Putem salva vieti prin achizitionarea unor echipemente medicale performante care mentin sangele donat in conditii optime mai mult timp, pentru mai multi pacienti.
In numele celor care (re)asteapta viata, va multumim!

Detalii despre proiectul pe care il sustin gasesti aici www.sangele-este-viata.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

2 Donatii

Multa bafta! Felicitari pt initiativa!
15 Apr 2017
03 Apr 2017