Echipa Axway - Fundatia Star Storage

Echipa Axway alearga pentru a sustine proiectul Sangele este Viata

240 RON Donatii stranse
12% Complete
2,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Noi credem in miscare, pentru ca lumea intreaga este in continuua miscare. Sa fii permanent in contact cu miscarea este benefic la orice nivel - fizic, in business si nu numai - si la orice varsta.

21 de colegi din echipa Axway Romania au ales sa sustina proiectul Sangele este viata si isi vor depasi limitele fizice alergand, duminica 18 mai, in probele de semi-maraton, individual si stafeta cu scopul de a ajuta la imbunatatirea conditiilor sistemului medical din Romania cu precadere pentru imbunatatirea echipamentelor medicale cu care lucreaza permanent personalul Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti si de eficienta carora depinde viata oricaruia dintre noi, la un moment dat.

Va invitam sa ne sustineti si voi pentru ca Sangele este Viata!

Echipa Axway Romania


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

5 Donatii

Anca Ionescu

50 RON
20 May 2014

Mihai Sbircea

30 RON
20 May 2014

Dorin Custura

55 RON
19 May 2014

Andrei Stefanescu

30 RON
17 May 2014

Alexandru Militaru

75 RON
15 May 2014