Elena Petrenciuc - Fundatia Star Storage

Alerg pentru a sustine proiectul Sangele este viata

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu am fost niciodata mai sigura pe mine ca acum, ca pot ajuta in vreun fel, iar in trecut nu am gasit niciodata timp, din pacate.

Duminica pe 4 mai 2014, am alergat pentru cei care nu pot la Wings for Life World Run si mi-am depasit toate asteptarile. Mi-am demonstrat ca exista mai multe metode de a ajuta. Una din aceste metode este si donarea de sange, iar poporul nostru mai are mult de invatat despre acest lucru. Fundatia Star Storage si proiectul Sangele este Viata incearca sa schimbe acest lucru.

Haideti impreuna sa aratam ca putem schimba mentalitatea oamenilor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

2 Donatii

Monica Paunescu

100 RON
16 May 2014

Ion Popescu

30 RON
14 May 2014