Daniela Ailoae - Fundatia Star Storage

Alerg pentru a sustine proiectul Sangele este viata!

380 RON Donatii stranse
76% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sportul face parte din viata mea de cinci ani. Pana acum am alergat de placere, motivatia mea fiind promovarea unui stil de viata sanatos si activ. Acum, prin participarea mea la acest semi-maraton, vreau sa reusesc sa ajut si alte persoane. Asadar, eu voi participa activ, prin efort fizic :), iar tu ma vei ajuta cu o mica donatie pentru dotarea cu echipamente medicale performante a Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti. Nu uita, Sangele este viata!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

4 Donatii

MIHAELA ROBU

30 RON
07 May 2014

Mihai Ciobanu

100 RON
Felicitari Daniela! Felicitari Star Storage!
07 May 2014

Delia Mihaela Bogatila

100 RON
06 May 2014