Ana Timuc - Fundatia Star Storage

Alerg pentru proiectul Sangele este viata!

350 RON Donatii stranse
70% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Este prima data cand particip la un eveniment de acest gen si vreau sa ajut cat pot de mult. Alerg pentru a sustine campania “Sangele este viata”.

Noi romanii, din pacate, nu suntem fruntasi la acest capitol si nici nu dispunem de echipamentele necesare depozitarii sangelui. Din acest motiv, colegii mei de la Fundatia Star Storage au pornit o campanie prin care putem intr-adevar imbunatati aceasta situatie. Obiectivul principal il reprezinta dotarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti cu echipamente la standarde europene.

Este important pentru mine sa pot sa fac ceva in plus pentru cei care au foarte mare nevoie de ajutor. Este important sa ma sustineti si voi, pentru ca doar impreuna putem atinge acest obiectiv!

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

3 Donatii

Monica Paunescu

100 RON
16 May 2014

Teodora Pohoata

50 RON
Mii de multumiri si mult succes!
13 May 2014

Catalin Neacsu

200 RON
in 20 min sa termini
07 May 2014