Liana Epure - Fundatia Star Storage

Cred ca Sangele este viata si alerg pentru imbunatatirea sistemului medical din Romania

1,450 RON Donatii stranse
96.666666666667% Complete
1,500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Miscarea si sportul ne ajuta sa ne depasim limitele pe care, fara sa vrem, ni le impunem zilnic. Alergand, ajungi la un moment dat la inedita si placuta senzatie zbor.

Am ales sa alerg la Semimaratonul International Bucuresti pentru ca stiu ca impreuna putem ajuta sistemul medical din Romania, mai mult decat o fac autoritatile, sau cel putin intr-un timp mai scurt.

Sangele este viata este un proiect care m-a cucerit, pentru ca stiu cat de importanta este aceasta situatie atunci cand esti intr-o situatie limita. Din pacate insa, echipamentele din cel mai mare centru de transfuzie sanguina din tara sunt fie intr-o stare grava de uzura morala, fie lipsesc cu desavarsire, ceea ce conduce la imposibilitatea pastrarii sangelui donat in conditii optime un timp mai mare.

Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti alimenteaza toate cele peste 60 de spitale din Bucuresti si Ilfov, dar si urgentele din tara.

Ajuta-ma si tu sa stangem suficienti bani pentru a cumpara echipamentele de care este nevoie pentru a mentine pungile de sange mai mult timp in conditii optime, mai ales ca suntem pe ultima pozitie in Europa in ceea ce priveste numarul donatorilor de sange.

Fii alaturi de mine! Vino sa alergam sau fii un GalantOm!

 

Multumesc,

Liana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

9 Donatii

Familia Trifanescu

70 RON
18 May 2014

Liana Epure

50 RON
Multumesc mult Luminita Vlasceanu
17 May 2014

Valentin Comanoaia

30 RON
Ufff...
16 May 2014

Liana Epure

300 RON
Multumesc domnului Petre Handra pentru sprijin si incredere!
16 May 2014

Teodora Pohoata

100 RON
Mii de multumiri si mult succes!
13 May 2014

Marius Stancalie

150 RON
13 May 2014

Andreea Postelnicu

350 RON
Mult succes ! Andreea Postelnicu si Marin Epure
07 May 2014

Emilian Stanescu

100 RON
Succes!!!
07 May 2014

Raluca Ion

300 RON
Bravo Liana! Sunt sigura ca vei reusi!
05 May 2014