Teodora Pohoata - Fundatia Star Storage

Daca TU ai avea nevoie de sange …

550 RON Donatii stranse
55% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

ti-ai dori sa-l primesti la timp si sa-ti fie salvata viata?

Iar daca iti garantez ca chiar si cu 21 lei (cate 1 leu pentru fiecare kilometru pe care il voi parcurge pe 9 octombrie) poti sa iti aduci o contributie semnificativa la sustinerea cauzei “Sangele este viata” a Fundatiei Star Storage - prin care ne dorim sa strangem bani ca sa achizitionam echipamente performante pentru Centrele de Transfuzie Sanguina din Romania - atunci alegi sa donezi online aici fara comision aceasta suma?

Nu stiu care sunt raspunsurile TALE la aceste intrebari, pentru sunt doar ale TALE, dar stiu sigur ca decizia de a dona este DOAR la TINE!

Este nevoie de sange in Romania si de dotarea cu echipamente la standarde europene a Centrelor de Transfuzie Sanguina din tara, astfel incat sangele sa poata fi stocat mai mult timp! Este o realitate a noastra - gandeste-te doar la ce s-a intamplat dupa tragedia de la Colectiv. Si mai gandeste-te ca sta doar in puterea TA sa faci o alta realitate, mult mai frumoasa si mai normala, pentru Romania!

Mai multe informatii despre cauza noastra te invit sa afli de pe www.sangele-este-viata.ro.

Eu am decis sa sustin aceasta cauza parcurgand 21 km.

TU vrei sa ma sustii cu o donatie?

ITI multumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

3 Donatii

Prietenii tai

100 RON
Multa bafta si felicitari pentru ambitie!
27 Sep 2016
07 Sep 2016
Succes!
01 Sep 2016