Cezar Diaconu - Fundatia Star Storage

Pe 15 mai alerg 21 km pentru Sangele este Viata!

100 RON Donatii stranse
10% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

A face miscare este natural, uman. Din pacate sunt pesoane private de acesta placere, de aceasta stare naturala. 

Alerg pentru un stil de viata si un corp sanatos, insa pe 15 mai voi alerga pentru a ajuta toate pesoanele cu probleme de sanatate, dependente de transfuzii, prin sustinerea unui proiect de viitor - "Sangele este viata".

Va invit sa ma sustineti in aventura mea de a alerga un semi-maraton, totodata sa ajutati si cauza pentru care alerg. Strangem fonduri pentru achizitia de echipamente medicale care pastreaza sangele donat in conditii optime pentru mai mult timp. Cred in acest proiect pentru ca stiu cat de mare este nevoia de sange in spitale, mai ales pentru situatiile de urgenta. Un astfel de echipament va conduce la salvarea multor vieti.

Detalii despre proiect si echipamentele donate pana in prezent puteti gasi:

www.sangele-este-viata.ro

https://www.facebook.com/SangeleEsteVIATA/?fref=ts 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

1 Donatii

Echipa Star Storage

100 RON
Avem incredere ca ajungi la Finish!
11 May 2016