Diana Chiroiu - Fundatia Star Storage

Eu vreau sa ajut. Te provoc sa mi te alaturi!

350 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu sunt o fire sportivă și uneori alergarea pentru mine poate fi monotonă. Dar anul acesta mă bucur foarte mult că am găsit o motivație mai mare decât ambiția personală de a participa la Semimaratonul Internțional București la proba de 10 km, și anume de a reprezenta campania: Sângele este viață - O campanie a Fundației Star Storage.

Astfel, pot transforma această experiență într-o cursa personală de strângere de fonduri pentru dotarea Centrului de Transfuzie Sanguină București cu echipamente medicale performante. 

Le mulțumesc tuturor persoanelor care vor dona, dar și celor care vor alerga alături de mine pe 15 mai pentru a susține această campanie.

 

Mai multe detalii despre proiectul pe care am ales sa il sustin gasiti pe www.sangele-este-viata.ro 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

4 Donatii

Echipa Star Storage

200 RON
Succes Diana!
11 May 2016
Succes!
10 May 2016

S

75 RON
09 Apr 2016
Mult succes!
04 Apr 2016