Catalin Stoian - Fundatia Star Storage

Alerg 100 Km

130 RON Donatii stranse
13% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru o cauza nobila, alerg pentru cei care nu se pot bucura in fiecare zi de lucrurile simple, alerg pentru o viata sanatoasa, alerg cu si pentru voi.

Anul acesta imi propun sa ajut Fundatia Star Storage si sa strang o suma considerabila de bani, dar am nevoie de ajutorul vostru. Asadar lansez urmatoarea provocare: pentru fiecare 10 lei donati de voi eu voi alerga 1 Km, pentru 20 lei donati, alerg 2 Km, pentru 50 lei donati alerg 5 Km, samd.

Imi propun ca pana pe 15 mai sa fiu provocat sa alerg minim 100 Km.

Km alergati de mine in schimbul donatiilor voastre vor putea fi urmariti pe pagina mea de facebook.

Mai multe detalii despre proiect pe www.sangele-este-viata.ro 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

2 Donatii

Echipa Star Storage

100 RON
Bafta Cata! Make us proud!
11 May 2016

Georgeta

30 RON
La cat mai multi km de alergat !!!!
05 May 2016