Liana Epure - Fundatia Star Storage

Alerg pentru oamenii care au nevoie de sange

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Intotdeana am gandit ca cel mai frumos lucru pe care un om il poate face este acela de a oferi ajutor altor persoane fara asteptari. Altruismul este o calitate din ce in ce mai rara, insa ma declar o optimista molipsitoare :) 

Cred cu tarie ca suntem cu adevarat fericiti, abia atunci cand putem citi fericirea in ochii celor pe care alegem sa ii ajutam. Implinirea vine din lucruri marunte.

Nu cred in zicala care spune "Cu o floare nu se face primavara", de aceea nu pot sa nu ma implic in proiecte cu care rezonez si simt ca pot ajuta la o schimbare.

Va invit si pe voi sa ma sustineti printr-o donatie pentru a contribui impreuna la dotarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti cu echipamente medicale performante necesare pentru pastrarea sangelui donat mai mult timp in conditii optime.

"Sangele este viata" este un proiect care isi propune acest obiectiv maret si pentru care sunt necesari peste 200 000 euro. Impreuna ii putem strange!

Mai multe detalii despre proiect gasiti pe www.sangele-este-viata.ro 

Orice suma va face diferenta. 

Va multumesc anticipat!

Liana 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!