Nichita C - Fundatia Star Storage

ALERG PENTRU MODERNIZAREA SISTEMULUI MEDICAL DIN ROMANIA!! AJUTA-NE, CONTRIBUIE SI TU!

505 RON Donatii stranse
100% Complete
450 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Nichita, am 27 de ani si am ales sa ma implic in proiectul Sangele este Viata pentru ca vreau sa contribui la dezvoltarea si imbunatatirea conditiilor medicale ale Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti! 

In general imi place sa imbin utilul cu placutul si orice activitate sportiva consider ca este o modalitate foarte buna de a ma deconecta si de a profita pe deplin de beneficiile pe care le aduce. Avand aceasta convingere, este minunat sa stiu ca pot participa la acest proiect prin care Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti va beneficia de echipamentele medicale necesare pentru a salva un numar mai mare de vieti, prin pastrarea sangelui donat mai mult timp.

 

Te invit sa ma sustii, fie alergand alaturi de mine pentru a promova nevoia de sange si echipamente medicale performante, fie financiar pentru a ne indeplini obiectivul.

www.sangele-este-viata.ro 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

8 Donatii

alexandra cacaraci

20 RON
17 May 2015

Stanescu Mihaela Denisa

30 RON
17 May 2015

Alti Prieteni

150 RON
16 May 2015

Marius istudor

75 RON
15 May 2015

Alexandra Rascu

100 RON
15 May 2015

Anonim Anonim

30 RON
15 May 2015

Tudor Stanescu

25 RON
#gogoniki
15 May 2015

Monica Paunescu

75 RON
13 May 2015