Melinda Galu - Fundatia Star Storage

Te invit sa mi te alaturi, alergand sau donand pentru semenii nostri

260 RON Donatii stranse
52% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna, alerg pe 17 mai 2015 pentru Campania Sangele este viata in speranta de a aduce pasiunea mea pentru alergare in folosul unei campanii menite sa ofere sanatate si viata unor persoane care chiar au nevoie.

Alerg pentru ca sportul inseamna sanatate si echilibru in viata noastra si sper sa pot contribui la aceasta campanie pentru a oferi o sansa la o viata mai buna si celor care au nevoie de mai mult decat sport pentru a fi sanatosi.

Va invit sa contribuiti si voi pentru campania Sangele este Viata pentru a aduce un zambet in sufletele celor care au nevoie de sprijinul nostru.

www.sangele-este-viata.ro

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

3 Donatii

Stefan Sallai

200 RON
Mult succes Melinda!
15 May 2015

Monica Paunescu

50 RON
13 May 2015

Laura Ciurea

10 RON
Succes!
13 May 2015