Tudor Raducanu - Fundatia Star Storage

Motivat sa ajut. Va invit sa va alaturati cauzei

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Curajul si increderea sunt doua valori care ma caracterizeaza.

Te invit si pe tine sa ai curaj si sa ajutam impreuna comunitatea in care traim! Nu uita ca esti o fiinta deosebita si unica. Asa sunt si cei care au nevoie de sange pentru a se ridica si lupta pentru viata si viitorul lor. Au nevoie de noi si de puterea noastra comuna de a face schimbari!

Eu voi alerga 21 km pe 17 mai pentru a sprijini cauza proiectului Sangele este viata. Cred cu tarie ca impreuna putem strange banii necesari pentru a cumpara echipamentele medicale de care are nevoie Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti pentru a putea mentine sangele donat pentru mai mult timp.

Sangele este viata! Viata merita traita! Si ceea ce stiu ca o certitudine este faptul ca vom reusi tot ce ne-am propus, trebuie doar sa incercam!

Te invit sa ma sprijini cu o donatie, oricat poti, iar eu voi alerga pentru asta!

www.sangele-este-viata.ro

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!