Marius Curca-Rizoiu - Fundatia Star Storage

Sustin proiectul Sangele este viata alergand un semimaraton

350 RON Donatii stranse
70% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Marius Curca-Rizoiu si inca de anul trecut am inceput sa alerg la diferite evenimente sportive care sustin cauze sociale ale unor oameni defavorizati sau cu o soarta mai putin norocoasa decat a mea. Simt ca este datoria mea de om intr-o societate activa, sa ii ajut pe cei din jurul meu. Si anul acesta voi alerga din nou un intreg semimaraton, mai exact 21 km, pentru a sustine obiectivele campania "Sangele este VIATA", deoarece stiu ca sunt copii si adulti care depind de ajutorul nostru si voi face tot ce imi sta in putere sa imi ofer contributia, alergand pentru cauza lor. Alatura-te si tu scopului cursei din Mai prin donarea unei sume de bani in sectiunea de donatii de pe contul meu.

Impreuna salvam mai multe vieti prin achizitia unor echipemente medicale care mentin sangele donat in conditii optime mai mult timp, cu scopul de a beneficia de acesta mai multi pacienti.

www.sangele-este-viata.ro

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

2 Donatii

Nicolae Fintina

300 RON
Pt . o cauza nobila
14 May 2015

Monica Paunescu

50 RON
14 May 2015