Florentin Curca-Rizoiu - Fundatia Star Storage

Voi alerga 21 km pentru a sustine proiectul Sangele este viata

135 RON Donatii stranse
27% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Curajul si perseverenta sunt doua dintre calitatile care ma imping dincolo de limite. Maratonul International Bucuresti 2014, la care am participat, m-a ajutat sa inteleg ca fiecare dintre noi are o datorie morala fata de societate, satisfactia cea mai mare venind din faptul ca prin participarea mea am sustinut proiectul "Sangele este VIATA".

Am decis sa duc traditia mai departe si anul acesta, voi alerga pentru a sustine aceeasi cauza, "Sangele este viata". Alatura-te si tu scopului cursei din Mai prin donarea unei sume de bani in sectiunea de donatii de pe contul meu.

Impreuna salvam mai multe vieti prin achizitia unor echipemente medicale care mentin sangele donat in conditii optime mai mult timp, cu scopul de a beneficia de acesta mai multi pacienti.

 

www.sangele-este-viata.ro

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

3 Donatii

Monica Paunescu

75 RON
13 May 2015

Beinur Nurla

30 RON
Mult succes!
12 Mar 2015

Virginia Sandulescu

30 RON
11 Mar 2015