Liana Epure - Fundatia Star Storage

Alerg pentru oamenii care au nevoie de sange si nu beneficieaza de el la timp

700 RON Donatii stranse
70% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Intotdeana am gandit ca cel mai frumos si demn lucru pe care un om il poate face este acela de a oferi ajutor altor persoane, apropiati sau nu, benevol si fara asteptari.

Cand eram mica mama ma "obliga" sa fiu darnica cu alti copii de varsta mea, tocmai pentru a construi in mine aceasta virtute. Cu mutumiri in suflet pot spune ca i-a reusit.

Astazi, sunt omul care vrea sa ajute oricat ii sta in putere, fie ca este o cauza cu impact national sau doar local.

In ultimii 2 ani am ales sa fiu implicata intr-un proiect amplu, cu un impact foarte mare pentru sistemul medical, dar mai ales pentru pacientii care au nevoie punctual de sange (in cazul unor accidente sau operatii) sau pentru cei care au nevoie zilnica pentru transfuzii si sangele nu este "un moft".

"Sangele este viata" este un proiect care isi propune sa doteze cu echipamente medicale performante cea mai mare institutie care furnizeaza sange pentru toate cele 60 de spitale din Bucuresti si imprejurimi si ajuta la nevoie si cazurile din tara. Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti are mare nevoie de echipamente care sa mentina sangele donat mai mult timp in conditii optime. In acest moment, din cauza echipamentelor uzate moral, sangele trebuie distrus dupa doar cateva zile de la recoltare.

Sangele este substanta care nu are substitut artificial, asa cum nici viata noastra nu are. Impreuna putem sa contribuim la o viata mai buna pentru noi, apropiatii nostri si toti cei care sufera din cauza acestei situatii. 

Sustinerea voastra financiara este foarte importanta, orice suma ajuta. Cred cu tarie in zicala "Dar din dar se face Rai" si va invit sa construim Raiul nostru.

Multumesc anticipat pentru sprijin!

Liana 

www.sangele-este-viata.ro

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

5 Donatii

Laura Ciurea

10 RON
Succes!
13 May 2015

Lycamobile Romania

500 RON
Multumim echipei Lycamobile Romania pentru sustinere si incurajare!
08 May 2015

Calin Voivozeanu

100 RON
08 May 2015

Narcis Dimuleasa

60 RON
Mult succes :*
06 May 2015

Liana Epure

30 RON
Mult succes!
21 Apr 2015