SANGELE ESTE VIATA!

 

Stefan Coman Fundatia Star Storage

62% Complete
620 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In urma cu cateva luni, am donat sange pentru prima data la initiativa unor prieteni (Radu Preda, Alexandra Orovitz si Elena Tudose). Pe Elena am cunoscut-o anul trecut la antrenamentele de alergare pentru MIB si asa am aflat despre proiectul Sangele este viata desfasurat de Fundatia Star Storage, in cadrul careia ea este membru voluntar.

Totul s-a petrecut la subsolul unei vile, spatiul amenajat corespunzator unei astfel de actiuni, intr-o atmosfera informala. Asteptand trecerea timpului alocat donatiei, intins pe pat, mi-am dat seama ca un lucru extraordinar se intampla: voi ajuta alti oameni, aflati in dificultate, sa SUPRAVIETUIASCA! Nu stiu cati dintre voi pot dona sange, insa sentimentul de a salva pe cineva, cu o parte din tine, nu poate fi exprimat. Acesti specialisti de la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti se lupta sa recolteze si sa pastreze sangele in fiecare zi, iar actul lor este cu atat mai maret, date fiind conditiile de pastrare a sangelui, care din pacate nu indeplinesc impunerile europene.

Fii alaturi de mine in aceasta competitie, care pana la urma, poate salva o persoana de langa tine!

Eu voi alerga 21 km la Semimaratonul Bucuresti 2015 cu vointa si perserverenta pentru sanatate, TU ii poti ajuta cu o donatie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

SUSŢIN PROIECTUL

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul acesta va fi pe 17 Mai 2015, cu startul în Piața Constituției din București. Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere:

 

11 Donații

15 May 2015
75 RON
15 May 2015
150 RON
Succes!
15 May 2015
15 May 2015
Sangele apa nu se face.
14 May 2015
13 May 2015
50 RON
Succes
13 May 2015
13 May 2015
success si felicitari pt initiativa
04 May 2015
Succes !
28 Apr 2015
Felicitari organizatorilor si participantilor la maraton, care sustin initiativa!
24 Apr 2015
Stefan Coman : Fundatia Star Storage
SANGELE ESTE VIATA!