Andreea Ristea - Fundatia Star Storage

Viata este nepretuita. Doneaza si tu bani pentru a continua modernizarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti!

80 RON Donatii stranse
80% Complete
100 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt o persoana usor impresionabila cand vine vorba despre probleme de sanatate ale oamenilor si stiu ca sangele de care unii dintre ei au nevoie pentru transfuzii este vital pentru interventiile medicale. Fiindca a dona doar sange stiu ca nu este insa suficient (si eu am donat si am promovat online actiunea de donare de sange), am decis sa sustin aceasta cauza pana la capat: haideti sa obtinem banii necesari achizitionarii unor echipamente medicale pentru pastrarea sangelui in conditii bune mai mult de 48h!

Cand ai facut ultima data o fapta buna? Fie ca alergi cu noi, donezi sange sau donezi bani si contributia ta conteaza!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

2 Donatii

Monica Paunescu

50 RON
13 May 2015

andreea ristea

30 RON
12 May 2015