Madalin Geana - Fundatia Star Storage

Sportul inseamna o viata sanatoasa!

250 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cel mai important lucru in viata noastra este sanatatea, iar un lucru important in mentinera sanatatii este sportul. Sustin proiectul Sangele este viata la aceasta competie deoarece simt ca aceasta campanie imbina cu succes sportul cu dorinta noastra pentru ajutorarea altora mai putin fericiti.

Va rog sa ma sprijiniti atat pe mine cat si pe colegii mei implicati in aceasta campanie minunata.

Orice suma poate schimba parcursul unei vieti.

www.sangele-este-viata.ro

O campanie dedicata dotarii cu echipamente medicale a Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti care sa permita mentinerea sangelui donat mai mult timp in conditii optime.

Madalin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

3 Donatii

Monica Paunescu

50 RON
13 May 2015

Dragos Ungureanu

100 RON
10 May 2015

Ionut Catalin Geana

100 RON
09 May 2015