Ana Timuc - Fundatia Star Storage

Alergam impreuna la Semimaraton pentru "Sangele este viata"

110 RON Donatii stranse
55% Complete
200 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul trecut, la primul semimaraton mi-a fost teama...m-am gandit de nenumarate ori inaintea cursei “daca n-o sa pot sa termin cursa?” sau “daca n-o sa scot un timp bun?”. Din fericire am reusit mult mai mult decat mi-am propus. Asta se datoreaza in mare parte curajului, determinarii si a ajutorului vostru.

Fii alaturi de mine si de colegii mei de la Fundatia Star Storage. Ajuta-ne sa atingem obiectivul si anul acesta. Cu un efort mic poti sa le dai o sansa sa se bucure de viata celor care au mare nevoie. Ajuta si tu la dotarea Centrului de Transfuzie Sanguina cu echipamente la standarde europene.

Iti multumesc!

www.sangele-este-viata.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

3 Donatii

Monica Paunescu

50 RON
14 May 2015

Daniela Ceos

50 RON
Mult succes!
13 May 2015

Laura Ciurea

10 RON
Succes!
13 May 2015