Teodora Pohoata - Fundatia Star Storage

Contribuie si TU! ITI multumesc!

480 RON Donatii stranse
24% Complete
2,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

TU ai dori sa primesti ajutor daca ai avea nevoie, fie chiar si numai sub forma unor vorbe frumoase de incurajare, intr-un moment potrivit? Imi permit sa cred ca da, pentru ca stiu din experienta proprie ca, fara sustinerea celor din jur in clipe mai grele din viata noastra, nu putem sa mergem mai departe.

De aceea, TE invit sa-mi fii alaturi si sa alergam impreuna intr-o cursa pentru viata, a noastra si a celor dragi. Fie ca te inscrii chiar TU la una din cursele Semimaratonului Bucuresti din luna mai si alegi sa-ti faci o pagina ca aceasta, de fundraising, fie ca alegi sa donezi aici online si fara comision orice suma, incepand cu 10 lei. In oricare din moduri sau chiar in amandoua (pentru ca nu se exclud), vei sustine cauza “Sangele este viata” a Fundatiei Star Storage, prin care ne dorim sa strangem bani ca sa achizitionam echipamente performante pentru Centrele de Transfuzie Sanguina din Romania, pentru a-i putea ajuta pe semenii nostri care au nevoie de sange.

De ce este nevoie de sange in Romania?! Daca nu stii raspunsul la intrebarea asta, ma bucur mult pentru tine, esti o persoana fericita pentru ca nu ai avut niciodata nevoie de sange pentru tine sau pentru cineva drag. Cei care au avut nevoie stiu insa ca in Romania mai sunt multe lucruri de facut in acest sens, iar vestea foarte buna este aceea ca depinde doar de noi si ca putem sa contribuim cu totii, fiecare dupa puteri, la dotarea cu echipamente la standarde europene a Centrelor de Transfuzie Sanguina din tara, astfel incat sangele sa poata fi stocat mai mult timp.

Mai multe informatii despre cauza noastra te invit sa afli de pe www.sangele-este-viata.ro.

Eu am decis sa sustin aceasta cauza alergand pentru ea, chiar daca medical imi este interzis, din cauza inimii. Sunt convinsa ca voi reusi sa ajung cu bine la finalul cursei.

TU vrei sa ma sustii cu o donatie?

ITI multumesc anticipat, iar florile din poza ti le ofer cu mare recunostinta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

8 Donatii

NICOLAE IORDACHE

40 RON
16 May 2015

Cristina Chirita

30 RON
bafta
15 May 2015

Monica Paunescu

50 RON
14 May 2015

Laura Ciurea

10 RON
Succes!
13 May 2015

Cosmina Stefan

75 RON
21 Apr 2015

Cristian Constantin Doljan

75 RON
18 Mar 2015

Alina Reynolds

50 RON
We all know you can do it!
04 Mar 2015

Teodora Pohoata

150 RON
Pentru ca viata este un dar, pentru ca sunt cea mai norocoasa persoana de pe Pamant, pentru ca sunt fericita si pentru multe alte motive asemanatoare, vreau sa intorc inapoi macar o mica parte din toate darurile minunate pe care le-am primit! Daruieste si TU! ITI multumesc!
25 Feb 2015