Alerg pentru a sustine proiectul Sangele este viata!

 

Daniela Ailoae Fundatia Star Storage

48% Complete
240 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sportul face parte din viata mea de cinci ani. Pana acum am alergat de placere, motivatia mea fiind promovarea unui stil de viata sanatos si activ. Acum, prin participarea mea la acest semi-maraton, vreau sa reusesc sa ajut si alte persoane. Asadar, eu voi participa activ, prin efort fizic :), iar tu ma vei ajuta cu o mica donatie pentru dotarea cu echipamente medicale performante a Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti. Nu uita, Sangele este viata!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

SUSŢIN PROIECTUL

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

4 Donații

Anonymous

10 RON
17 Jul 2020
07 May 2014
Felicitari Daniela! Felicitari Star Storage!
07 May 2014
06 May 2014
Daniela Ailoae : Fundatia Star Storage
Alerg pentru a sustine proiectul Sangele este viata!