Blood is Life is supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipmentnecessary for blood collection and preservation. This center provides blood and blood componets to all 50 hospitals in Bucharest and for any emergency situations across the country. The number of blood donors in very small in Romania, that's why performant equipments is a pressing need.

Blood is Life is also about informing the general public about the need for blood donations, voluntary and unpaid involvement, with positive impact in increasing the number of blood donors in Romania.

Since the programme started in 2012 we achieved to deliver several hemomixers, refrigerators for blood and substances extracted from blood, platelet agitator, medical furniture and other devices.

But the amount to ensure the minimum equipments is over 200 000 euro.

Every donation can make a difference!

____________________

Campania "Sangele este VIATA" este o campanie a Fundatiei Star Storage care a fost lansata de catre compania Star Storage in luna decembrie 2012. Aceasta campanie a fost preluata de catre Fundatia Star Storage, in luna mai 2013 cand a fost infiintata aceasta.

Prin desfasurarea Campaniei "Sangele este VIATA", Fundatia Star Storage si-a propus urmatoarele obiective:

Dotarea Centrelor de Transfuzie Sanguina cu echipamente la standarde europene;

Informarea publicului larg referitor la necesitatea implicarii in donarea de sange benevola, voluntara si neremunerata cu impact pozitiv in cresterea numarului donatorilor de sange in Romania.

In luna februarie 2013 Star Storage a achizitionat si donat Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti urmatoarele echipamente, indispensabile pentru colectarea si pastrarea in conditii optime a sangelui:

- Banca de sange - un echipament profesional de refrigerare pentru 336 pungi de sange;
- Un echipament profesional de refrigerare pentru reactivi cu o capacitate de 500 litri;
- 6 hemomixere.

Poze cu echipamentele donate aici: http://on.fb.me/1csXW9T

[ Show more ]

Donatii:

27,701 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Sangele este VIATA

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

1,280 RON

In beneficiul: Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical

1,455 RON

In beneficiul: Sangele este VIATA

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

In beneficiul: Sangele este VIATA

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

1,845 RON

3,745 RON

2,450 RON

5,580 RON

In beneficiul: Sangele este VIATA

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.

4,610 RON

5,295 RON

Pagini fundraising

#pentrucasange

A ramas mai putin de o luna pana la ziua mea, deci, ca in fiecare an, e perioada aia in care te agiti pentru ca nu stii ce sa-mi cumperi si to

Daca TU ai avea nevoie de sange …

Daca TU ai avea nevoie de sange … ti-ai dori sa-l primesti la timp si sa-ti fie salvata viata? Iar daca iti garantez ca chiar si cu 10 lei  (cate

155 RON Suma

Cat mai e pana departe?

Pe 14 mai alerg pentru a patra oara la Semimaratonul International Bucuresti. La inceput timid, doar 5 km in stafeta, apoi am prins curaj pentru 10 km

1,025 RON Suma

Alerg 10 km pentru ca imi doresc un sistem medical modern

Alerg inca 10 km pentru ca vreau sa ajut la modernizarea sistemului medical din RomaniaDin nou, donez energie, timp, vointa si bani pentru ca vreau sa

100 RON Suma

Sangele este viata. De ziua mea daruim viata

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

606 RON Suma

Cel mai frumos cadou de ziua mea

AJUTATI-MA sa AJUT, impreuna suntem mai puternici!  Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta

40 RON Suma

Choose White Friday - Blood is Life

Blood is Life is supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collect

1,455 RON Suma

0 RON Suma

Cel mai frumos cadou de ziua mea este sa sustin Campania "Sangele este VIATA"

600 RON Suma

Noi alergam, tu ne sustii! Impreuna ajutam!

Pentru ca iubesc sportul, pentru ca imi place sa alerg, dar mai ales pentru ca imi place sa ajut, m-am inscris si anul acesta alaturi de alti 3 oameni

1,295 RON Suma

Daca TU ai avea nevoie de sange …

ti-ai dori sa-l primesti la timp si sa-ti fie salvata viata? Iar daca iti garantez ca chiar si cu 21 lei (cate 1 leu pentru fiecare kilometru pe care

550 RON Suma

250 RON Suma

Pe 15 mai alerg 21 km pentru Sangele este Viata!

A face miscare este natural, uman. Din pacate sunt pesoane private de acesta placere, de aceasta stare naturala.  Alerg pentru un stil de viata si u

100 RON Suma

Eu vreau sa ajut. Te provoc sa mi te alaturi!

Nu sunt o fire sportivă și uneori alergarea pentru mine poate fi monotonă. Dar anul acesta mă bucur foarte mult că am găsit o motivație mai mar

10 km de motive sa ajut la modernizarea sistemului medical din Romania

M-am hotarat sa nu stau pe tusa si sa contribui la dotarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti cu echipamente medicale performante pe care stat

1,130 RON Suma

Alerg 100 Km

Alerg pentru o cauza nobila, alerg pentru cei care nu se pot bucura in fiecare zi de lucrurile simple, alerg pentru o viata sanatoasa, alerg cu si pen

130 RON Suma

Sangele este viata, pune-l in miscare

Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu omul din oglinda. Anul trecut am decis sa schimb omul din oglinda mea sa fie mai activ, mai implicat si mai altr

750 RON Suma

Eu alerg pentru tine! Impreuna insa facem mai mult pentru noi!

Particip pentru a treia oara la Semimaratonul International Bucuresti! Imi place sa alerg, dar mai mult imi place sa o fac si cu folos, nu doar pentru

1,135 RON Suma

Daca TU ai avea nevoie de sange …

ti-ai dori sa-l primesti la timp si sa-ti fie salvata viata? Iar daca iti garantez ca chiar si cu 10 lei poti sa iti aduci o contributie semnificativ

150 RON Suma

Alerg pentru oamenii care au nevoie de sange

Intotdeana am gandit ca cel mai frumos lucru pe care un om il poate face este acela de a oferi ajutor altor persoane fara asteptari. Altruismul este o

0 RON Suma

Salveaza si TU cu o donatie de doar 10 lei vietile romanilor care au nevoie de sange

Nu iti vine sa crezi ca este adevarat ceea ce scrie in titlu? Sa stii ca este foarte adevarat. Exista intr-adevar si conditia suplimentara sa fie cat

495 RON Suma

Alerg pentru a sprijini proiectul “Sangele este viata"

Salut, sunt Cosmin, in 4 octombrie voi alerga la Maratonul Bucuresti pentru a sustine proiectul “Sangele este viata”. Am inceput alergarea acum a

1,955 RON Suma

Sustinem Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti prin proiectul Sangele este viata!

Este a treia participare consecutiva pentru mine, probabil a devenit un obicei sa sustinem o institutie vitala a sistemului de sanatate romanesc: Cent

500 RON Suma

ALERG PENTRU MODERNIZAREA SISTEMULUI MEDICAL DIN ROMANIA!! AJUTA-NE, CONTRIBUIE SI TU!

Numele meu este Nichita, am 27 de ani si am ales sa ma implic in proiectul Sangele este Viata pentru ca vreau sa contribui la dezvoltarea si imbunata

505 RON Suma

Contez pe orice sprijin si ajutor, Fii alaturi de mine... un invingator!

Alerg pentru a imi depasi limitele fizice, mentale Alerg pentru a savura senzatia clipelor finale Cand imi spun fericit: “Am mai darmat un zid”

160 RON Suma

Te invit sa mi te alaturi, alergand sau donand pentru semenii nostri

Buna, alerg pe 17 mai 2015 pentru Campania Sangele este viata in speranta de a aduce pasiunea mea pentru alergare in folosul unei campanii menite sa o

260 RON Suma

Alerg pentru o viata mai buna si impreuna vom depasi orice obstacol

Salut, sunt Sorin si alerg pe 17 mai 2015 pentru a sustine proiectul “SANGELE ESTE VIATA”! Marturisesc ca imi place sportul, ca mod de viata. M-a

210 RON Suma

Implica-te!

Fiecare avem datoria sa ne implicam voluntar in actiuni sociale umanitare – eu am ales sa sprijin campania „Sangele este Viata” alergand si anul

185 RON Suma

Alearga cu mine pentru mai multe sanse la viata! Intinde si tu o mana de ajutor celor care o necesita!

Oricare dintre noi ar putea avea nevoie de putin ajutor din partea semenilor sai. Un prim pas ar fi ca fiecare sa constientizeze cat de importanta es

100 RON Suma

Motivat sa ajut. Va invit sa va alaturati cauzei

Curajul si increderea sunt doua valori care ma caracterizeaza. Te invit si pe tine sa ai curaj si sa ajutam impreuna comunitatea in care traim! Nu ui

0 RON Suma

Sustin proiectul Sangele este viata alergand un semimaraton

Numele meu este Marius Curca-Rizoiu si inca de anul trecut am inceput sa alerg la diferite evenimente sportive care sustin cauze sociale ale unor oa

Voi alerga 21 km pentru a sustine proiectul Sangele este viata

Curajul si perseverenta sunt doua dintre calitatile care ma imping dincolo de limite. Maratonul International Bucuresti 2014, la care am participat, m

135 RON Suma

Alerg pentru oamenii care au nevoie de sange si nu beneficieaza de el la timp

Intotdeana am gandit ca cel mai frumos si demn lucru pe care un om il poate face este acela de a oferi ajutor altor persoane, apropiati sau nu, benevo

700 RON Suma

Alerg pentru ca Sangele este Viata

Buna, Alerg pentru campania Sangele este Viata fiindca am cunoscut nevoia de transfuzie de sange, confruntandu-ma cu ea de cand eram copil atunci can

230 RON Suma

Hai sa punem sangele in miscare!

Am ales sa alerg pentru a-mi mentine sanatatea si energia. Acum este randul meu sa ii ajut pe cei greu incercati sa-si pastreze sanatatea si sa le da

155 RON Suma

SANGELE ESTE VIATA!

In urma cu cateva luni, am donat sange pentru prima data la initiativa unor prieteni (Radu Preda, Alexandra Orovitz si Elena Tudose). Pe Elena am cuno

620 RON Suma

Viata este nepretuita. Doneaza si tu bani pentru a continua modernizarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti!

Sunt o persoana usor impresionabila cand vine vorba despre probleme de sanatate ale oamenilor si stiu ca sangele de care unii dintre ei au nevoie pent

80 RON Suma

Sportul inseamna o viata sanatoasa!

Cel mai important lucru in viata noastra este sanatatea, iar un lucru important in mentinera sanatatii este sportul. Sustin proiectul Sangele este via

250 RON Suma

Alerg pentru a sustine proiectul Sangele este viata

Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu omul din oglinda. Anul acesta vreau sa schimb omul din oglinda sa fie mai activ, mai implicat si mai altruist. A

550 RON Suma

Alergam impreuna la Semimaraton pentru "Sangele este viata"

Anul trecut, la primul semimaraton mi-a fost teama...m-am gandit de nenumarate ori inaintea cursei “daca n-o sa pot sa termin cursa?” sau “daca

110 RON Suma

Contribuie si TU! ITI multumesc!

TU ai dori sa primesti ajutor daca ai avea nevoie, fie chiar si numai sub forma unor vorbe frumoase de incurajare, intr-un moment potrivit? Imi permit

480 RON Suma

Alerg la Maraton si cu ajutorul tau, impreuna noi contribuim la imbunatatirea sistemului medical din Romania! Sustine-ma si tu pentru ca Sangele este Viata!

Dragi oameni buni, Este prima data in viata mea cand alerg (altfel decat dupa autobuz, tramvai si alte mijloace de transport in comun etc.) si tot pr

500 RON Suma

Arabella alearga pentru proiectul “Sangele este Viata” / Arabella runs for ‘Blood Is Life’ Project

Prin eforturile si donatiile facute pentru proiectul “Sangele este viata”, la Semimaratonul International Bucuresti din mai 2014, s-a strans suma

655 RON Suma

Eu alerg 21 km pentru a salva mai multe vieti. Tu ce bine alegi sa faci?

Curajul si perseverenta sunt doua dintre calitatile care ma imping dincolo de limite. Maratonul International Bucuresti 2011, la care am participat di

400 RON Suma

Alerg 21 km pe 5 octombrie pentru a sustine proiectul Sangele este viata

Ne impunem singuri limite deoarece ne este frica, insa sunt convins ca doar prin gesturi de ambitie si curaj le putem depasi. Prima mea cursa a fost p

115 RON Suma

You can help, you can give life!

I invite you to sustain our campaign - "Blood is life" - so we can equip with advanced medical equipment the Blood Transfusion Centers in Romania. Wit

1,030 RON Suma

Pe 5 octombrie sustin Sangele este viata alergand la Maratonul International Bucuresti

Cred ca ne putem depasi limitele in fiecare zi, trebuie doar sa avem vointa necesara. In luna mai am participat prima oara la o competitie sportiva (

1,100 RON Suma

Alerg 42 km pentru proiectul Sangele este viata! Ma poti sustine si tu!

Inca de la inceput m-a motivat gandul ca o sa trec linia de sosire a maratonului. Imi imaginez acel moment minunat si uit de orice oboseala, lene, dur

810 RON Suma

Echipa Axway alearga pentru a sustine proiectul Sangele este Viata

Noi credem in miscare, pentru ca lumea intreaga este in continuua miscare. Sa fii permanent in contact cu miscarea este benefic la orice nivel - fizi

240 RON Suma

Alerg pentru a sustine proiectul Sangele este viata

Pentru mine sportul reprezinta modalitatea de ma mentine sanatos si energic. Alerg pentru ca cei care au nevoie de sange, pentru cei care desi sunt s

Alerg pentru a sustine proiectul Sangele este viata

Nu am fost niciodata mai sigura pe mine ca acum, ca pot ajuta in vreun fel, iar in trecut nu am gasit niciodata timp, din pacate. Duminica pe 4 mai 2

Alerg pentru a sunstine proiectul Sangele este Viata

Sa faci miscare inseamna sa fii sanatos si o inima puternica care sa puna in miscare sangele – izvorul vietii.  Am ales sa alerg la acest semimarat

965 RON Suma

Arabella alearga pentru proiectul "Sangele este Viata"

Viata ne surprinde zilnic cu noi provocari, pe unele le depasim din mers, pentru altele depunem mai mult efort iar la sfarsitul zilei, chiar daca poat

625 RON Suma

Alerg pentru Viata!

Ma numesc Laura, am 33 de ani si alerg pentru Viata! Sangele chiar este viata si din pacate eu chiar am avut nevoie de el pentru a-mi continua viata

890 RON Suma

Alerg pentru a sustine proiectul Sangele este viata!

Sportul face parte din viata mea de cinci ani. Pana acum am alergat de placere, motivatia mea fiind promovarea unui stil de viata sanatos si activ. Ac

380 RON Suma

Alerg pentru proiectul Sangele este viata!

Este prima data cand particip la un eveniment de acest gen si vreau sa ajut cat pot de mult. Alerg pentru a sustine campania “Sangele este viata”.

350 RON Suma

George alearga pentru tine!

Consider sportul a fi cea mai importanta latura sa sanatatii, cu beneficii in toate ariile, de la sanatate cardiovasculara pana la linistea spirituala

135 RON Suma

Cred ca Sangele este viata si alerg pentru imbunatatirea sistemului medical din Romania

Miscarea si sportul ne ajuta sa ne depasim limitele pe care, fara sa vrem, ni le impunem zilnic. Alergand, ajungi la un moment dat la inedita si pla