Alerg la Maraton si cu ajutorul tau, impreuna noi contribuim la imbunatatirea sistemului medical din Romania! Sustine-ma si tu pentru ca Sangele este Viata!

 

Elena Tudose Fundatia Star Storage

33.333333333333% Complete
500 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi oameni buni,

Este prima data in viata mea cand alerg (altfel decat dupa autobuz, tramvai si alte mijloace de transport in comun etc.) si tot prima data cand particip la o competitie sportiva.

Motivul pentru care alerg pe 5 octombrie la Maratonul International Bucuresti este de a ajuta la realizarea cauzei proiectului Sangele este Viata al Fundatiei Star Storage.

Cauza proiectului pentru care am nevoie de ajutorul vostru este aceea de a achizitiona, pentru Centrele de Transfuzie Sanguina, echipamente medicale performante pentru prelucarea sangelui si stocarea acestuia mai mult timp in conditii optime.

De ce este extrem de importanta aceasta cauza?

Pentru ca, daca nu stiati, in tara noastra sangele donat (substanta foarte perisabila fara de care noi nu am putea sa traim!) este aproape inexistent daca ne raportam la nevoia de sange pe care o au romanii aflati in suferinta, ceea ce reprezinta o situatie foarte periculoasa. Si mai ales, pentru ca este si mai grav faptul ca o parte din sangele acesta donat si existent intr-o cantitate foarte mica si limitata, ESTE IROSITA. Da, din pacate este adevarat, in Romania sangele donat se pierde in cantitati mici! Situatia se datoreaza dotarii necorespunzatoare a Centrelor de Transfuzie Sanguina din tara noastra, in cadrul carora nu exista aparatura necesara si inca mai lucreaza cu echipamente medicale foarte vechi care si-au depasit cu mult uzura si poate ca de abia mai functioneaza! Astfel, lipsa unor echipamente medicale de ultima generatie speciale pentru stocarea si prelucrarea sangelui donat afecteaza semnificativ sangele donat si contribuie la pierderea inutila a acestuia.

Am nevoie de ajutorul vostru pentru a schimba aceasta situatie foarte grava, pentru ca sunt de parere ca asa ceva este INACEPTABIL pentru o tara europeana! Este datoria noastra, a tuturor sa actionam acum pentru a schimba acesta situatie si sa nu mai stam pe margine, la mana autoritatilor, asteptand mult si bine ca acestea sa reactioneze si sa ia atitudine prin dotarea corespunzatoare a Centrelor de Transfuzie Sanguina PENTRU CA INTRE TIMP MOR OAMENI!

De aceea, va rog frumos sa donati cat puteti si cat doriti pentru cauza pe care o sustin si pentru care alerg! Iar daca stiti cumva pe cineva care ar vrea sa faca o fapta buna va rog sa-i dati de veste despre cauza Sangele este Viata.

 

Va multumesc foarte mult,

Elena :)

www.sangele-este-viata.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

SUSŢIN PROIECTUL

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

3 Donații

02 Oct 2014
Felicitari Elena! Anul viitor 21km :)
02 Oct 2014
Elena Tudose : Fundatia Star Storage
Alerg la Maraton si cu ajutorul tau, impreuna noi contribuim la imbunatatirea sistemului medical din Romania! Sustine-ma si tu pentru ca Sangele este Viata!