Marius Curca-Rizoiu - Fundatia Star Storage

Alerg 21 km pe 5 octombrie pentru a sustine proiectul Sangele este viata

Ne impunem singuri limite deoarece ne este frica, insa sunt convins ca doar prin gesturi de ambitie si curaj le putem depasi. Prima mea cursa a fost pe 14 Iunie la Crosul Aradului si in urma unui rezultat suprinzator de bun am decis ca fac acest lucru in continuare si pentru o cauza buna precum proiectul "Sangele este viata". Provocarea din Octombrie va fi mult mai solicitanta, dar cand este vorba de sport si de sansa de a ajuta oameni, nimic nu este prea greu sau prea mult.

Va invit si pe voi sa sustineti cauza cu orice suma puteti! Impreuna putem achizitiona echipamente medicale care sa pastreze sangele donat mai mult timp, in conditii optime.

02 oct 2014

Lucifer NeverGOD