Adriana Gomoescu - Fundatia Star Storage

In Aprilie va fi ziua mea

764 RON Donatii stranse
50.933333333333% Complete
1,500 RON Target
4 Donatii
23 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

De cand sunt mama, mi-e dor sa donez sange! Pare ciudat, stiu :)

Am donat de putine ori, desi mi-am dorit de mai multe.  Ba kilogramele nu erau suficiente, ba inima era prea entuziasmata  . Am si reusit de cateva ori. Am donat tinuta de mana, am donat pacalind kilogramele cu bocancii mei de munte, am donat lesinata spre final, dar fericita!

Astept sa pot merge din nou sa stiu ca pot salva macar o viata!

Pana va creste Dragos si-l voi lua cu mine( si ideal  vom dona  amandoi) m-am gandit ca m-ar umple de bucurie sa-mi donez ziua de nastere ajutand proiectul Sangele este viata !

Oricine vrea sa-mi faca un mic cadou, m-as bucura sa donati suma respectiva pentru a ajuta la salvarea unei vieti! E un sentiment minunat!  Puteti dona si daca nu intentionati sa-mi faceti vreun cadou :)  Bucuria va fi mai mare!  Multumesc!

 

 PS  Cel mai frumos cadou ar fi sa mergeti chiar voi sa donati sange la Centrul de transfuzie  sanguina Bucuresti (CTS) ❤

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

4 Donatii

La mulți ani! :)
07 mar 2018

Anonymous

150 RON
06 mar 2018
Te iubesc, Adriana!
06 mar 2018

Anonymous

333 RON
06 mar 2018