Pe 5 octombrie sustin Sangele este viata alergand la Maratonul International Bucuresti

 

Liana Epure Fundatia Star Storage

100% Complete
1,100 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cred ca ne putem depasi limitele in fiecare zi, trebuie doar sa avem vointa necesara.

In luna mai am participat prima oara la o competitie sportiva (Semimaratonul International Bucuresti) si rezultatele m-au surprins chiar si pe mine. Alergam in parc pentru sanatatea mea, dar cand s-a ivit oportunitatea de a alerga pentru sanatatea altora nu am clipit nicio secunda inainte de a accepta aceasta provocare. La finalul cursei am avut surpriza placuta de a observa ca imi depasisem cel mai bun record al meu si atunci mi-am promis ca voi participa si la editia din octombrie, desi presupune un efort dublu.

Pe 5 octombrie voi alerga pentru a sustine un proiect foarte drag in care m-am implicat inca de la inceput - Sangele este viata. Scopul banilor stransi este acela de a dota Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, dar si alte centre din tara, cu echipamente medicale performante care ajuta la pastrarea sangelui donat in conditii optime mai mult timp.

Mai multe detalii pe www.sangele-este-viata.ro

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

SUSŢIN PROIECTUL

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

9 Donații

Donatie
07 Oct 2014
05 Oct 2014
Daca nu pot sa fiu prezent la stand pentru incurajare, macar sa particip cu ce pot. Spor! 1km se pune si la mine din aia pe care ii alergi, nu?
03 Oct 2014
02 Oct 2014
Bravo Liana! Combinatia perfecta: CSR + Health
02 Oct 2014
30 Sep 2014
100 RON
Pune-i la pamant! (i.e. Castiga!)
30 Sep 2014
Mult succes!
19 Aug 2014
Liana Epure : Fundatia Star Storage
Pe 5 octombrie sustin Sangele este viata alergand la Maratonul International Bucuresti