Daniela Ailoae - Fundatia Star Storage

Alerg 42 km pentru proiectul Sangele este viata! Ma poti sustine si tu!

Inca de la inceput m-a motivat gandul ca o sa trec linia de sosire a maratonului. Imi imaginez acel moment minunat si uit de orice oboseala, lene, dureri sau probleme. Pentru mine, cea mai buna cale de a ma motiva este sa imi propun o anumita cursa si sa incep sa ma pregatesc pentru ea. E ca un fel de proiect pe care nu imi permit sa il abandonez. Si cum fara mult antrenament nu ai cum sa faci fata unui maraton, atunci devine un fel de obligatie fata de mine sa ies la antrenament. Imi place sa alerg, dar cred ca daca nu ar fi existat provocarea maratonului, as fi renuntat sau poate as fi cautat si altceva care sa imi aduca satisfactii.

Tot acest efort mai are o componenta la fel de importanta pentru care voi trece linia de finish - proiectul Sangele este viata, in care cred si pentru care imi doresc sa strang bani. Cu ajutorul tau vom putea dota mai multe Centre de Transfuzie Sanguina cu echipamente medicale performante care sa mentina sangele donat mai mult timp in conditii optime.

Te invit cu drag sa-mi fi alaturi si sa sustii proiectul chiar si cu 10 lei!

Alex N

Succes!