Cat mai e pana departe?

 

Liana Epure Fundatia Star Storage

100% Complete
1,025 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
5
Donations
I want to donate!

Pe 14 mai alerg pentru a patra oara la Semimaratonul International Bucuresti. La inceput timid, doar 5 km in stafeta, apoi am prins curaj pentru 10 km si a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult. Nu sunt vreun sportiv de performanta, dar o fac cu drag de fiecare data gandindu-ma la beneficiarii efortului meu.

Gandul ca un copil care isi asteapta randul la operatie este salvat cu cateva ore mai devreme pentru ca primeste la timp pungile de sange de care are nevoie sau ca batranul care are nevoie de dializa zilnic nu trebuie sa amane terapia, ma fac sa ies la antrenamente - ca de nici recordul personal este nu e de neglijat. :)

Va invit si pe voi sa va imaginati emotia mea si sa contribuiti fie ca alergator, fie sa ajutati cu o suma cat de mica.

Vreau totodata sa multumesc tuturor sustinatorilor din ultimii 4 ani care au crezut in mine si in proiectul "Sangele este viata" pe care il sustin. Datorita lor am strans 5.680 lei, care reprezinta cca 15% din costul unui echipament medical donat. 

Romania are cel mai mic procent de donatori de sange din Europa. Din acest motiv echipamentele medicale performante care ajuta la pastrarea sangelui donat pentru mai mult timp in conditii optime sunt mai mult decat necesare. 

Mai multe detalii despre proiect gasiti si pe www.sangele-este-viata.ro


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

SUSŢIN PROIECTUL

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

5 Donations

Colegii Star Storage

250 RON
Multumim pentru delicii! Succes!
12 May 2017

Cosmin B.

75 RON
Spor la fundraising si distractie placuta la alergat :)
11 May 2017
Go Go Liana
04 May 2017

Anonymous

500 RON
25 Apr 2017
Way to go, kiddo! Sunt mandra de tine!
25 Apr 2017
Liana Epure : Fundatia Star Storage
Cat mai e pana departe?