Echipa Axway - Fundatia Star Storage

Echipa Axway alearga pentru a sustine proiectul Sangele este Viata

Noi credem in miscare, pentru ca lumea intreaga este in continuua miscare. Sa fii permanent in contact cu miscarea este benefic la orice nivel - fizic, in business si nu numai - si la orice varsta.

21 de colegi din echipa Axway Romania au ales sa sustina proiectul Sangele este viata si isi vor depasi limitele fizice alergand, duminica 18 mai, in probele de semi-maraton, individual si stafeta cu scopul de a ajuta la imbunatatirea conditiilor sistemului medical din Romania cu precadere pentru imbunatatirea echipamentelor medicale cu care lucreaza permanent personalul Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti si de eficienta carora depinde viata oricaruia dintre noi, la un moment dat.

Va invitam sa ne sustineti si voi pentru ca Sangele este Viata!

Echipa Axway Romania

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014