Elena Petrenciuc - Fundatia Star Storage

Alerg pentru a sustine proiectul Sangele este viata

Nu am fost niciodata mai sigura pe mine ca acum, ca pot ajuta in vreun fel, iar in trecut nu am gasit niciodata timp, din pacate.

Duminica pe 4 mai 2014, am alergat pentru cei care nu pot la Wings for Life World Run si mi-am depasit toate asteptarile. Mi-am demonstrat ca exista mai multe metode de a ajuta. Una din aceste metode este si donarea de sange, iar poporul nostru mai are mult de invatat despre acest lucru. Fundatia Star Storage si proiectul Sangele este Viata incearca sa schimbe acest lucru.

Haideti impreuna sa aratam ca putem schimba mentalitatea oamenilor!

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

16 mai 2014