Daniela Ailoae - Fundatia Star Storage

Alerg pentru a sustine proiectul Sangele este viata!

Sportul face parte din viata mea de cinci ani. Pana acum am alergat de placere, motivatia mea fiind promovarea unui stil de viata sanatos si activ. Acum, prin participarea mea la acest semi-maraton, vreau sa reusesc sa ajut si alte persoane. Asadar, eu voi participa activ, prin efort fizic :), iar tu ma vei ajuta cu o mica donatie pentru dotarea cu echipamente medicale performante a Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti. Nu uita, Sangele este viata!

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

MIHAELA ROBU

07 mai 2014

Mihai Ciobanu

Felicitari Daniela! Felicitari Star Storage!
07 mai 2014

Delia Mihaela Bogatila