George alearga pentru tine!

 

George Salceanu Fundatia Star Storage

67.5% Complete
135 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Consider sportul a fi cea mai importanta latura sa sanatatii, cu beneficii in toate ariile, de la sanatate cardiovasculara pana la linistea spirituala si mentala. Abilitatea de a face miscare este in sine sanatate, nu trebuie decat sa alegi sa o practici in forma care iti aduce satisfactie.

Acestea fiind spuse, nu toti au conditia fizica necesara pentru a practica, si asta in schimb nu face decat viata mai grea pentru toata lumea. Acesta este motivul pentru care am ales sa particip din partea Fundatiei Star Storage si campaniei “Sangele este viata” la evenimentul “Alergam la Semimaratonul International Bucuresti”, sa incerc sa strang bani pentru cei care au mai mare nevoie de ei. E o dorinta de a imbina utilul cu placutul, de a te ajuta pe tine ca sa ii poti ajuta pe ceilalti, ca sa fie bine sa nu fie rau, vorba unui mare sportiv.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

SUSŢIN PROIECTUL

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

3 Donații

16 May 2014
Mii de multumiri si mult succes!
13 May 2014
DOAMNE AJUTA ! sa-i salvati pe cei care au nevoie de sangele nostru .
06 May 2014
George Salceanu : Fundatia Star Storage
George alearga pentru tine!