George Salceanu - Fundatia Star Storage

George alearga pentru tine!

Consider sportul a fi cea mai importanta latura sa sanatatii, cu beneficii in toate ariile, de la sanatate cardiovasculara pana la linistea spirituala si mentala. Abilitatea de a face miscare este in sine sanatate, nu trebuie decat sa alegi sa o practici in forma care iti aduce satisfactie.

Acestea fiind spuse, nu toti au conditia fizica necesara pentru a practica, si asta in schimb nu face decat viata mai grea pentru toata lumea. Acesta este motivul pentru care am ales sa particip din partea Fundatiei Star Storage si campaniei “Sangele este viata” la evenimentul “Alergam la Semimaratonul International Bucuresti”, sa incerc sa strang bani pentru cei care au mai mare nevoie de ei. E o dorinta de a imbina utilul cu placutul, de a te ajuta pe tine ca sa ii poti ajuta pe ceilalti, ca sa fie bine sa nu fie rau, vorba unui mare sportiv.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

16 mai 2014

Teodora Pohoata

Mii de multumiri si mult succes!
13 mai 2014

Lumiita Simona Constantin

DOAMNE AJUTA ! sa-i salvati pe cei care au nevoie de sangele nostru .
06 mai 2014