Daca TU ai avea nevoie de sange …

 

Teodora Pohoata Fundatia Star Storage

55% Complete
550 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
3
Donations
I want to donate!

ti-ai dori sa-l primesti la timp si sa-ti fie salvata viata?

Iar daca iti garantez ca chiar si cu 21 lei (cate 1 leu pentru fiecare kilometru pe care il voi parcurge pe 9 octombrie) poti sa iti aduci o contributie semnificativa la sustinerea cauzei “Sangele este viata” a Fundatiei Star Storage - prin care ne dorim sa strangem bani ca sa achizitionam echipamente performante pentru Centrele de Transfuzie Sanguina din Romania - atunci alegi sa donezi online aici fara comision aceasta suma?

Nu stiu care sunt raspunsurile TALE la aceste intrebari, pentru sunt doar ale TALE, dar stiu sigur ca decizia de a dona este DOAR la TINE!

Este nevoie de sange in Romania si de dotarea cu echipamente la standarde europene a Centrelor de Transfuzie Sanguina din tara, astfel incat sangele sa poata fi stocat mai mult timp! Este o realitate a noastra - gandeste-te doar la ce s-a intamplat dupa tragedia de la Colectiv. Si mai gandeste-te ca sta doar in puterea TA sa faci o alta realitate, mult mai frumoasa si mai normala, pentru Romania!

Mai multe informatii despre cauza noastra te invit sa afli de pe www.sangele-este-viata.ro.

Eu am decis sa sustin aceasta cauza parcurgand 21 km.

TU vrei sa ma sustii cu o donatie?

ITI multumesc anticipat!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

SUSŢIN PROIECTUL

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

3 Donations

Prietenii tai

100 RON
Multa bafta si felicitari pentru ambitie!
27 Sep 2016
07 Sep 2016
Succes!
01 Sep 2016
Teodora Pohoata : Fundatia Star Storage
Daca TU ai avea nevoie de sange …