Cezar Diaconu - Fundatia Star Storage

Pe 15 mai alerg 21 km pentru Sangele este Viata!

A face miscare este natural, uman. Din pacate sunt pesoane private de acesta placere, de aceasta stare naturala.

Alerg pentru un stil de viata si un corp sanatos, insa pe 15 mai voi alerga pentru a ajuta toate pesoanele cu probleme de sanatate, dependente de transfuzii, prin sustinerea unui proiect de viitor - "Sangele este viata".

Va invit sa ma sustineti in aventura mea de a alerga un semi-maraton, totodata sa ajutati si cauza pentru care alerg. Strangem fonduri pentru achizitia de echipamente medicale care pastreaza sangele donat in conditii optime pentru mai mult timp. Cred in acest proiect pentru ca stiu cat de mare este nevoia de sange in spitale, mai ales pentru situatiile de urgenta. Un astfel de echipament va conduce la salvarea multor vieti.

Detalii despre proiect si echipamentele donate pana in prezent puteti gasi:

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Avem incredere ca ajungi la Finish!
11 mai 2016