Diana Chiroiu - Fundatia Star Storage

Eu vreau sa ajut. Te provoc sa mi te alaturi!

Nu sunt o fire sportivă și uneori alergarea pentru mine poate fi monotonă. Dar anul acesta mă bucur foarte mult că am găsit o motivație mai mare decât ambiția personală de a participa la Semimaratonul Internțional București la proba de 10 km, și anume de a reprezenta campania: Sângele este viață - O campanie a Fundației Star Storage.

Astfel, pot transforma această experiență într-o cursa personală de strângere de fonduri pentru dotarea Centrului de Transfuzie Sanguină București cu echipamente medicale performante.

Le mulțumesc tuturor persoanelor care vor dona, dar și celor care vor alerga alături de mine pe 15 mai pentru a susține această campanie.

Mai multe detalii despre proiectul pe care am ales sa il sustin gasiti pe www.sangele-este-viata.ro

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Echipa Star Storage