Teodora Pohoata - Fundatia Star Storage

Daca TU ai avea nevoie de sange …

ti-ai dori sa-l primesti la timp si sa-ti fie salvata viata?

Iar daca iti garantez ca chiar si cu 10 lei poti sa iti aduci o contributie semnificativa la sustinerea cauzei “Sangele este viata” a Fundatiei Star Storage - prin care ne dorim sa strangem bani ca sa achizitionam echipamente performante pentru Centrele de Transfuzie Sanguina din Romania - atunci alegi sa donezi online aici fara comision aceasta suma?

Nu stiu care sunt raspunsurile TALE la aceste intrebari, pentru sunt doar ale TALE, dar stiu sigur ca decizia de a dona este DOAR la TINE!

Este nevoie de sange in Romania si de dotarea cu echipamente la standarde europene a Centrelor de Transfuzie Sanguina din tara, astfel incat sangele sa poata fi stocat mai mult timp! Este o realitate a noastra - gandeste-te doar la ce s-a intamplat dupa tragedia de la Colectiv. Si mai gandeste-te ca sta doar in puterea TA sa faci o alta realitate, mult mai frumoasa si mai normala, pentru Romania!

Mai multe informatii despre cauza noastra te invit sa afli de pe www.sangele-este-viata.ro.

Eu am decis sa sustin aceasta cauza alergand 10,5 km.

TU vrei sa ma sustii cu o donatie?

ITI multumesc anticipat!

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016