Sorin Stancu - Fundatia Star Storage

Alerg pentru o viata mai buna si impreuna vom depasi orice obstacol

Salut, sunt Sorin si alerg pe 17 mai 2015 pentru a sustine proiectul “SANGELE ESTE VIATA”!

Marturisesc ca imi place sportul, ca mod de viata. M-am indragostit de sport de la varsta de 7 ani cand am inceput sa practic tenisul de masa, fiind legitimat la Clubul Sportiv Scolar din Buzau.

Din totdeauna mi-a placut sa fac miscare considerand ca sportul ne ajuta sa ne depasim limitele pe care, fie ca vrem, fie ca nu vrem, ni le impunem zilnic. Astfel, de o buna bucata de timp, pe langa alergat, joc si tenis de camp in fiecare saptamana, alt sport aflat printre preferintele mele.

Am ales sa alerg la Semimaratonul International Bucuresti din 17 Mai 2015 pentru ca, impreuna, putem ajuta sistemul medical din Romania, mai mult decat o fac autoritatile, sau cei care sunt mandatati sa ajute sistemul si pe cei care au nevoie de acesta.

“Sangele este viata” este un proiect care m-a cucerit, stiind cat de important este ajutorul oferit atunci cand esti intr-o situatie limita, din pacate cunosc aceste probleme intrucat le-am trait prin prisma unui eveniment personal. In urma cu trei ani baietelul meu a avut grave probleme de sanatate care s-au complicat din cauza sistemului nostru sanitar inapt sa rezolve/sa vindece cazuri mai complexe decat o banala gripa sau o infectie virala.

Astfel, lansez urmatorul apel catre toti cei care pot dona putin din putinul lor: "Ajuta-ma si tu sa strangem suficienti bani pentru a cumpara echipamentele de care este nevoie pentru a mentine pungile de sange mai mult timp in conditii optime." Dupa cum stim cu totii, din pacate, suntem pe ultimul loc in Europa in ceea ce priveste numarul donatorilor de sange. Pentru ca Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti alimenteaza toate cele peste 60 de spitale din Bucuresti si Ilfov, dar si urgentele din tara, are nevoie de sprijinul tuturor, nu numai al bucurestenilor.

Fii alaturi de mine! Vino sa alergam sau fii donator alaturi de mine pentru cei ce au nevoie de sprijinul nostru!

Fii alaturi de mine si de colegii mei de la Fundatia Star Storage si ajuta-ne sa atingem obiectivul si anul acesta. Cu un mic efort, poti sa le dai o sansa sa se bucure de viata, celor care au mare nevoie. Ajuta si tu la dotarea Centrului de Transfuzie Sanguina cu echipamente la standarde europene.

Multumesc,

Sorin

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

Importanta este participarea, finalul il vom vedea la ora cursei.
16 mai 2015
14 mai 2015