Tudor Raducanu - Fundatia Star Storage

Motivat sa ajut. Va invit sa va alaturati cauzei

0 RON Donations raised
0% Complete
500 RON Target
0 Donations
I want to donate!

 

Curajul si increderea sunt doua valori care ma caracterizeaza.

Te invit si pe tine sa ai curaj si sa ajutam impreuna comunitatea in care traim! Nu uita ca esti o fiinta deosebita si unica. Asa sunt si cei care au nevoie de sange pentru a se ridica si lupta pentru viata si viitorul lor. Au nevoie de noi si de puterea noastra comuna de a face schimbari!

Eu voi alerga 21 km pe 17 mai pentru a sprijini cauza proiectului Sangele este viata. Cred cu tarie ca impreuna putem strange banii necesari pentru a cumpara echipamentele medicale de care are nevoie Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti pentru a putea mentine sangele donat pentru mai mult timp.

Sangele este viata! Viata merita traita! Si ceea ce stiu ca o certitudine este faptul ca vom reusi tot ce ne-am propus, trebuie doar sa incercam!

Te invit sa ma sprijini cu o donatie, oricat poti, iar eu voi alerga pentru asta!

www.sangele-este-viata.ro

 

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundatia Star Storage

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!