Sustin proiectul Sangele este viata alergand un semimaraton

 

Marius Curca-Rizoiu Fundatia Star Storage

70% Complete
350 RON
Donations raised
500 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Numele meu este Marius Curca-Rizoiu si inca de anul trecut am inceput sa alerg la diferite evenimente sportive care sustin cauze sociale ale unor oameni defavorizati sau cu o soarta mai putin norocoasa decat a mea. Simt ca este datoria mea de om intr-o societate activa, sa ii ajut pe cei din jurul meu. Si anul acesta voi alerga din nou un intreg semimaraton, mai exact 21 km, pentru a sustine obiectivele campania "Sangele este VIATA", deoarece stiu ca sunt copii si adulti care depind de ajutorul nostru si voi face tot ce imi sta in putere sa imi ofer contributia, alergand pentru cauza lor. Alatura-te si tu scopului cursei din Mai prin donarea unei sume de bani in sectiunea de donatii de pe contul meu.

Impreuna salvam mai multe vieti prin achizitia unor echipemente medicale care mentin sangele donat in conditii optime mai mult timp, cu scopul de a beneficia de acesta mai multi pacienti.

www.sangele-este-viata.ro

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundatia Star Storage s-a nascut din dorinta noastra de a contribui la solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca in domeniile sanatatii si al sustinerii valorilor romanesti.

SUSŢIN PROIECTUL

Sangele este VIATA

The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul acesta va fi pe 17 Mai 2015, cu startul în Piața Constituției din București. Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere:

 

2 Donations

Pt . o cauza nobila
14 May 2015
14 May 2015
Marius Curca-Rizoiu : Fundatia Star Storage
Sustin proiectul Sangele este viata alergand un semimaraton