Marius Curca-Rizoiu - Fundatia Star Storage

Sustin proiectul Sangele este viata alergand un semimaraton

Numele meu este Marius Curca-Rizoiu si inca de anul trecut am inceput sa alerg la diferite evenimente sportive care sustin cauze sociale ale unor oameni defavorizati sau cu o soarta mai putin norocoasa decat a mea. Simt ca este datoria mea de om intr-o societate activa, sa ii ajut pe cei din jurul meu. Si anul acesta voi alerga din nou un intreg semimaraton, mai exact 21 km, pentru a sustine obiectivele campania "Sangele este VIATA", deoarece stiu ca sunt copii si adulti care depind de ajutorul nostru si voi face tot ce imi sta in putere sa imi ofer contributia, alergand pentru cauza lor. Alatura-te si tu scopului cursei din Mai prin donarea unei sume de bani in sectiunea de donatii de pe contul meu.

Impreuna salvam mai multe vieti prin achizitia unor echipemente medicale care mentin sangele donat in conditii optime mai mult timp, cu scopul de a beneficia de acesta mai multi pacienti.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

Pt . o cauza nobila
14 mai 2015