Florentin Curca-Rizoiu - Fundatia Star Storage

Voi alerga 21 km pentru a sustine proiectul Sangele este viata

Curajul si perseverenta sunt doua dintre calitatile care ma imping dincolo de limite. Maratonul International Bucuresti 2014, la care am participat, m-a ajutat sa inteleg ca fiecare dintre noi are o datorie morala fata de societate, satisfactia cea mai mare venind din faptul ca prin participarea mea am sustinut proiectul "Sangele este VIATA".

Am decis sa duc traditia mai departe si anul acesta, voi alerga pentru a sustine aceeasi cauza, "Sangele este viata". Alatura-te si tu scopului cursei din Mai prin donarea unei sume de bani in sectiunea de donatii de pe contul meu.

Impreuna salvam mai multe vieti prin achizitia unor echipemente medicale care mentin sangele donat in conditii optime mai mult timp, cu scopul de a beneficia de acesta mai multi pacienti.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

13 mai 2015

Beinur Nurla